Завершився ремонт дороги по вулиці Першогвардійська

Днями вже майже повністю закінчився ремонт чергової ділянки однієї з найбільших вулиць міста – Першогвардійської, загальною протяжністю більше 3 кілометрів.
Ще взимку міський голова Олександр Бакликов домовився з народним депутатом Ігорем Молотком про його сприяння у виділенні коштів з державного бюджету на черговий відрізок дороги по вул. Першогвардійська (від в`їзного знаку до повороту на село Курган) та двох найбільш проблемних прибудинкових територій (заїзд до 38-х будинків на вул. Першогвардійська та біля будинку №5 по пров. Верстатників).

Приємно, що Ігор Молоток дотримав свого слова і кошти на виконання вищевказаних робіт виділили вчасно, що дало змогу провести необхідні тендерні процедури, переможцем яких стало ТОВ «АМК РЕМ-БУД». На вказаній ділянці дороги, як і у попередні роки на інших ділянках, прокладено два шари суцільного асфальтобетонного покриття. Це набагато ефективніше за традиційний «чайниково-ямковий» ремонт.

Нагадаємо, що станом на 2016 рік ця ділянка дороги була у вкрай незадовільному стані, але щорічний (з 2019 року) поступовий якісний ремонт дорожнього покриття вже дав відчутні результати.

На даний час завершуються проєктні роботи на комплексну капітальну реконструкцію всього перехрестя по вул. Першогвардійська, Русіянова та 19 Серпня.

Протягом 2021-2022 років заплановано повністю завершити ремонт цієї важливої для міста та громади дорожньої магістралі та прилеглих до неї вулиць Русіянова та 19 Серпня.

Поділитися