Перемоги лебединських каратистів

З 26 по 31 липня у місті Решитилівка Полтавської області були проведені щорічні навчально-тренувальні збори з кіокушинкай карате, на які з’їхалися 214 спортсменів різного віку з Полтавської, Київської, Запорізької та Сумської областей. Присутні були і запрошені гості – керівник міжнародної організації IBU KYODOKYOKUSHIN, володар 7 дану Канчо Misiak Maciej, шихан Роман Корольов, 5 дан (м. Дніпро), семпай Володимир Давидян, 2 дан (м. Дніпро), семпай Ігор Буренко, 2 дан, які протягом всіх зборів тричі на день ділилися своїм безцінним досвідом.

У рамках зборів був проведений офіційний чемпіонат Полтави з «ката», на якому лебединці здобули такі нагороди – золота медаль у Покутнього Давіда, Синельника Даніїла, Сінкіна Андрія. Срібло у Кіріченка Івана, Гнатюка Андрія, Кривошея Рустама та бронза у Трофименко Яни, Даші Вітер. Також був проведений дан тест, на якому після здачі важких нормативів, претенденти, в тому числі і президент Лебединської міської федерації Володимир Ольховик, доводили своє право на володіння чорним поясом. Наступного дня відбулася атестація для молодших поясів. В результаті 16 наших спортсменів успішно пройшли цей іспит. Усі учасники отримали сертифікати та були нагороджені грамотами та медалями.

Хотілося б відзначити, що спортсмени неодноразово чули в свою адресу схвальні відгуки щодо технічної майстерності виконання вправ.

31 липня, з метою відпочинку, наші учасники команди здійснили екскурсію вуличками міста Полтави, де в затишному кафе вдоволь поласували смачними полтавськими галушками та варениками. Всі учасники зборів висловлюють слова щирої вдячності міському голові Олександру Миколайовичу Бакликову за допомогу та підтримку.

Поділитися