У Лебедині урочисто відкрили новий майданчик для мініфутболу зі штучним покриттям

У п’ятницю, 30 липня відбулося урочисте відкриття нового спортивного майданчика зі штучним покриттям, який розташовано на вулиці Сумській у Лебедині.

Будівництво спортивного майданчика для мініфутболу зі штучним покриттям стало можливим за сприяння депутата Сумської обласної ради Віталія Калініченка.

Міський голова Олександр Бакликов взяв участь в урочистостях і подякував Віталію Калініченку за вагомий вклад у створенні умов для  активно-спортивного способу життя Лебединської громади. «Сьогодні ми з вами є свідками плідної співпраці місцевої влади і агропідприємців в особі Віталія та Миколи Калініченків, які багато років вкладають власні  кошти не лише у розвиток своєї громади, а й допомагають реалізовувати суспільно важливі проєкти у інших громадах. Цей сучасний майданчик є нашою першою і, переконаний, далеко не останньою спільною інвестицією у розбудову успішної Лебединської громади», – підкреслив очільник громади.

Урочистості розпочалися церемонією освячення майданчика архієпископом Сумським та Охтирським православної церкви України Мефодієм. Після традиційного перетину стрічки новий міністадіон став місцем справжнього спортивного свята. Тут відбувся товариський матч за участі наймолодших вихованців футбольної школи Сергія Страшненка. По завершенню гри юні спортсмени отримали м’ячі з автографом легенди українського футболу, багаторазового чемпіона України у складі київського «Динамо» Владислава Ващука.

На полі цього дня також зіграла збірна команда ветеранів. Святковий настрій присутнім дарували яскраві та запальні виступи танцювальних та вокальних місцевих колективів.

Поділитися