Безкоштовний триденний тренінг для жінок, які мають бізнес-ідею

Міжнародна організація праці у співпраці (далі – МОП) з Програмою розвитку організації Об’єднаних Націй (ПРООН) розпочали реалізацію спільного проєкту «Розширення економічних можливостей для жінок як відповідь на кризу COVID-19 в Україні».

Проєкт спрямований на стале відновлення рівня життя населення, що постраждало від наслідків пандемії COVID-19 в Україні, через розширення економічних можливостей для жінок шляхом вдосконалення відповідних інституційних механізмів та створення умов для реалізації таких можливостей. Проєкт реалізується у двох цільових регіонах – Рівненській та Сумській областях.

У рамках цього проєкту заплановано у липні 2021 року у Сумській області (у містах Суми, Охтирка, Конотоп) безкоштовний триденний тренінг за методикою МОП «Розпочни свій бізнес» серед жінок, які мають бізнес ідею, бажають отримати нові навички ведення підприємницької діяльності та започаткувати чи розвинути власну справу, навчитися розробляти бізнес-план та отримати менторський супровід на шляху до реалізації власної бізнес-ідеї.

Програма тренінгу включає такі теми: бізнес-план, маркетинг, робота з персоналом, закупівлі, розрахунок собівартості, фінансове планування, стартовий капітал. Усі бажаючі повинні обов’язково пройти реєстрацію за посиланням: https://crm.gurt.org.ua/syb_offline/.

Відбір учасниць, організацію та проведення тренінгів впроваджує «Ресурсний центр ГУРТ» спільно з тренерами «Розпочни і вдосконалюй свій бізнес».

Контактна особа – координатор тренінгів Алла Журавель, тел. 0666485117, контактна особа від МОП – Тетяна Міненко, тел. 0674456515.

У разі реєстрації на участь у тренінгу просимо повідомити управління економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Лебединської міської ради: вул. Сумська, 12, каб. 18, м. Лебедин, Сумська обл., тел. (05445)21438, ел. пошта: ekonomika_lbd@ukr.net.

Поділитися