Василівка відсвяткувала День села

На 20 червня припало святкування 341 річниці з дня заснування села Василівка.

У цей день василівців привітав Лебединський міський голова Олександр Бакликов і вручив подяки за сумлінну працю і високий професіоналізм учителю української мови і літератури Василівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Людмилі Терещенко та василівському фельдшеру Віктору Школі. Жителі Василівського старостинського округу отримали подарунок від депутата Сумської обласної ради Віталія Калініченка.

Щирі слова привітань з нагоди Дня села лунали від старости Василівського старостинського округу Антоніни Клюс та інших почесних гостей. Цього дня майже ніхто не залишився без подарунка. Вітали переможців та учасників традиційного кубку з волейболу, медпрацівників, ветеранів та героїв війни, пари, які відсвяткували «золоте» та «діамантове» весілля, наймолодшу сім’ю, найменшу жительку громади, найкращу садибу, багатодітних матерів, народних умільців, переможців різноманітних конкурсів і фестивалів тощо.

Після урочистої частини та привітань розпочалась концертна програма за участі артистів міського центру культури і дозвілля, міського будинку культури та учасників художньої самодіяльності села.

На розсуд глядачів також була представлена виставка робіт народних майстрів «Барви рідного села». На площі біля місцевого будинку культури працювали дитячі атракціони та ярмарок. Свято закінчилося святковою дискотекою.

Поділитися