У Червленому пограбували школу

Вандальний факт був виявлений днями у селі Червлене. Невідома група осіб пограбувала місцеву школу.

Зловмисниками було демонтовано і винесено з приміщення школи опалювальні батареї. На місці вчинення злочину вже працюють слідчі.

За попередньою інформацією даний злочин, швидше за все, скоїли особи, які добре обізнані з місцем злочину. Не виключено, що це можуть бути навіть місцеві жителі. У такому випадку на перший план виходить питання елементарної людської моралі і здорового глузду. Задовольняючи власні матеріальні потреби, навіть шляхом пограбування громади, у якій самі живемо, ми невпинно деградуємо і швидкими темпами рухаємося у зворотному від розбудови нашої громади напрямку.

Нагадаємо, що відповідно до чинного законодавства, викрадення майна карається штрафом від однієї тисячі до трьох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до п’яти років. Тож, на зловмисників чекає суворе покарання.

Шановні громадяни, закликаємо Вас обов’язково повідомляти правоохоронні органи, якщо стали свідком вчинення протиправних дій або володієте важливою інформацією щодо вчинених злочинів!

Поділитися