На Лебединщині привітали з Міжнародним днем сім’ї

Міжнародний день сім’ї щороку відзначають 15 травня. Це свято було засновано у 1993 році Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй з метою пропагування міцної, щасливої, успішної родини як основи нашого суспільства.

Сім’я, в основі якої закладені загальнолюдські цінності, взаєморозуміння між різними поколіннями, повага та любов одне до одного – є запорукою міцної та процвітаючої держави.  Саме з родини починається соціалізація особистості, формування її як свідомого громадянина.

У рамках акції «Подаруй родині радість» Лебединський міський голова Олександр Бакликов разом з начальником Управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Лебединської міської ради Валентиною Губською привітали чимало сімей Лебединської громади, які особливо потребують уваги та підтримки з боку держави. Серед них: багатодітні сім’ї, родини переселенців, сім’ї, які виховують дітей з інвалідністю, родини ветеранів війни на сході нашої країни та представників ромської національної меншини.

«Міжнародний день сім’ї – це день наших з Вами родин, які є головним осередком збереження духовних і культурних традицій нації. Саме в сім’ї закладаються ці та інші високі якості, що формують всебічно розвинену, духовно збагачену та свідому особистість, які допомагають їй впродовж усього життя долати всілякі негаразди, досягати намічених вершин та отримувати бажані перемоги», – зазначив Олександр Бакликов та побажав міцного здоров’я, щастя та щирих і міцних родинних стосунків.   

Поділитися