На Лебединщині відбулися відкриті змагання «Михайлівські перевали»

За сприяння Лебединського міського голови Олександра Бакликова, відділу молоді та спорту виконавчого комітету Лебединської міської ради і його начальника Костянтина Забуги та спонсорської підтримки директора ППО ТДВ «Племзавод Михайлівка» Миколи Зеленського і генерального директора ПП «Надь» Андрія Кириченка, у суботу 15 травня у селі Михайлівка відбулися відкриті змагання з легкої атлетики серед жінок та чоловіків різних вікових груп та лижні перегони на лижеролерах.

Незважаючи на те, що «Михайлівські перевали» проводяться вперше, захід виявився досить масштабним. У змаганнях взяли участь представники Лебединщини, Роменщини, Сум та Харкова. Також «Михайлівські перевали» привернули неабияку увагу з боку представників влади всіх рівнів. Так, на спортивному заході були присутні депутати Сумської обласної ради і Віталій Зеленський зокрема та народний депутат України IX скликання Микола Задорожний.

Учасники легкоатлетичних змагань долали дистанції на 300, 500 та 1000 метрів. У віковій групі до 45 років на дистанції 1000 метрів перемогу здобув Михайло Чурбаков, другу сходинку посів знаний далеко поза межами Лебединщини легкоатлет Віталій Меренков і третє місце зайняв Рожевецький Кирило.

У віковій групі серед жінок після 45 років переможницею стала Світлана Діденко і другу сходинку посіла Олена Марченко.

Решта учасників змагань долали дистанцію у 300 метрів. Призові місця серед чоловіків та жінок 2002-2003 р.н. вибороли: Огієнко Максим, Жадан Вадим, Коротич Сергій та Заливохина К. відповідно.

Сходинки на п’єдесталі серед чоловіків та жінок 2004-2005 р.н. посіли: Кузьменко Дмитро, Кабацький Дмитро, Пісковий Віталій та Яковенко Ірина, Кішко Вероніка, Кривоногова Марія.

Призерами змагань серед юнаків та дівчат 2006-2007 р.н. стали: Діхтяр Давид, Білуха Ілля, Колесников Денис та Зоренко Поліна і Брайченко Єлизавета відповідно.

Перемогу серед юнаків і дівчат 2008-2009 р.н. здобули: Коваленко Максим, Летяга Тамір, Сліпченко Владислав та Палига Ольга, Рибалко Ганна.

Переможцями серед хлопців та дівчат 2010-2011 р.н. стали: Проценко Максим, Зеленський Марк, Анісімов Іван та Косека Марина, Іващенко Марина, Лагута Вероніка.

У естафеті на лижеролерах взяли участь 7 команд по 4 чоловіки у кожній. Увесь п’єдестал пошани зайняли три команди з Харкова, яким цьогоріч не було рівних у даному виді спорту.

Переможці та призери  «Михайлівських перевалів» отримали від спонсорів цінні подарунки та щедрі грошові винагороди, а найменших учасників змагань ще й почастували солодощами.

Поділитися