Шановні ветерани війни, діти війни, учасники бойових дій! Вельмишановна Лебединська громадо!

У ці дні, 8 і 9 травня, ми відзначаємо 76-ту річницю від того вікопомного дня, коли Антигітлерівська коаліція офіційно прийняла Акт про беззастережну капітуляцію нацистського режиму.

У День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні ми вшановуємо пам’ять як жертв цієї страшної війни, так і героїв, які ціною власного життя збороли нацизм, і, звичайно, тих (на превеликий жаль, уже небагатьох), кому судилося дожити до наших днів і зберегти пам’ять про той буремний час. Ми доземно вклоняємось подвигу українського народу, його визначному внеску у перемогу Антигітлерівської коаліції в Другій світовій війні та висловлюємо шану і вдячність усім борцям проти нацистської чуми.

Дорогі ветерани, бажаємо Вам міцного здоров’я, благополуччя та нехай завжди у Вас буде святковий настрій, добробут і родинна злагода. Мирного синього неба, ясного сонця над нашою рідною Україною, довголіття, бадьорості духу!

Глибока шана і подяка нинішнім захисникам Вітчизни, які, у складний для країни час, відстоюють дорогоцінний мир на рідній землі, її цілісність та незалежність від північної орди.

З повагою, Лебединський міський голова Олександр Бакликов

Поділитися