До уваги отримувачів житлових субсидій!

29 квітня 2021 року опубліковано постанову № 420 від 14 квітня 2021 року «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», відповідно якої у травні 2021 р. призначення житлової субсидії (у тому числі на наступний період) здійснюється лише після подання нових заяви про призначення та декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії.

Управління праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради звертає увагу, що житлова субсидія особам, які звернуться за її отриманням у травні-вересні 2021 року, буде призначатися, починаючи з травня 2021 року.

Впродовж травня – вересня 2021 року документи, необхідні для отримання субсидії, будуть прийматися від громадян управлінням праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради за адресою: м. Лебедин, вул. Леоніда Батютенка, 55, а у сільській місцевості – уповноваженими особами (старостами). Також заява і декларація можуть бути надіслані поштою на адресу структурного підрозділу з питань соціального захисту населення або в електронній формі через Єдиний державний веб – портал електронних послуг «Портал Дія», офіційний веб-сайт Мінсоцполітики.

Звертаємо увагу, що станом на 06 травня 2021 року наказ Міністерства соціальної політики про затвердження нових бланків ЗАЯВИ та ДЕКЛАРАЦІЇЇ на призначення субсидії знаходиться на погодженні. Тому управління праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради дуже просить жителів нашої громади не створювати зайвих скупчень, віднестися до ситуації із розумінням та витримкою. Про отримання нових форм Заяви та Декларації управлінням буде повідомлено громадян у найкоротший термін.

Поділитися