Відбулася низка зустрічей міського голови Олександра Бакликова з жителями сіл громади

Лебединський міський голова Олександр Бакликов, заступник голови Олена Кірєєва та начальник відділу освіти Тетяна Гримайло розпочали низку зустрічей з жителями старостинських округів громади. Днями їм вдалося відвідати села Пристайлове та Михайлівку.

Метою зустрічей було поспілкуватися про питання, що хвилюють селян. На зустрічі з пристайлівцями окрему увагу було приділено Пристайлівському закладу загальної середньої освіти, розглядаються різні варіанти його майбутнього функціонування. До жвавої дискусії мешканців старостинського округу приєдналися представники депутатського корпусу Лебединської міської ради, а також старости сіл Пристайлове та Кам’яне. У Михайлівці мешканці села ставили питання щодо майбутнього школи. Дирекція закладу, староста та влада громади обговорюють це питання впродовж довгого часу. Ймовірним є варіант з переведенням до будівлі школи дитячого садочку та їх спільне функціонування під одним дахом. Площа та наповненість закладу освіти це дозволяє, а такий крок допоможе суттєво заощадити кошти бюджету громади на утримання обох закладів. Також обговорювалися питання щодо оновлення системи опалення будівлі та транспортного сполучення села з Лебедином.

Подібні зустрічі необхідні, а кожне важливе рішення має прийматися після попереднього обговорення. Добре, що діалог з місцевими мешканцями вдалося налагодити. У очільника громади Олександра Бакликова попереду заплановано ще не одну таку зустріч з жителями громади.

Поділитися