Мешканці сіл громади зібралися на весняні толоки

Незадовго до Великодніх свят у низці сіл Лебединської громади пройшли весняні толоки. Для деяких населених пунктів подібна самоорганізація є вже звичною справою. Мешканці сіл, озброївшись знаряддями праці, продовж кількох днів згуртовано працювали, наводячи лад у своїй громаді.

Цілий комплекс робіт було зроблено у селі Павленкове. Жителі села на чолі зі своїм старостою Олександром Кирюшком розчищали чагарники, проводили зрізку аварійних дерев, вивозили сміття з цвинтарів та несанкціонованих сміттєзвалищ тощо. Павленківці дякують за допомогу та співпрацю Анатолію Онайку та СТОВ “Перемога”.

Вчергове на прибирання території старостинського округу вийшли і жителі сіл Курган та Василівка. Підрізування дерев та вивезення гілок і сміття, прибирання території, висадження молодих дерев та ще багато іншого, – все це заслуга активних місцевих мешканців. Злагоджено працюючи, їй вдалося навести лад у своєму старостинському окрузі, а також зінтегруватися. У деяких селах громади технічну допомогу активістам надавала спеціальна техніка Лебединських комунальних підприємств.

Поділитися