Чергова перемога «Феєрії»

11 квітня в м. Суми відбувся Міжрегіональний дистанційний багатожанровий фестиваль – конкурс «Квітуча весна». Наше місто представив на цьому фестивалі – конкурсі зразковий вокальний  ансамбль «Феєрія» КЗ «Лебединський міський центр культури і дозвілля», керівник Олена Червяк. Вихованці ансамблю з нетерпінням чекали результатів свого виступу, адже до складу журі ввійшли провідні фахівці закладів культури та мистецтва, заслужені діячі культури і мистецтв України.

І ось підведено підсумки Міжрегіонального дистанційного багатожанрового фестивалю – конкурсу «Квітуча весна». Завдяки наполегливій праці колективу під керівництвом Олени Володимирівни зразковий вокальний ансамбль «Феєрія» за композицію «Вогонь добра» зайняв І місце у номінації «естрадний вокал» у середній віковій категорії (12 – 14 років). Колектив був нагороджений Дипломом І ступеня, а його учасники – медалями.

За вагомий внесок у розвиток сучасного аматорського мистецтва, високий професіоналізм, вірність обраній справі керівник ансамблю  «Феєрія» Олена Червяк відзначена Подякою організаторів фестивалю – конкурсу. Вітаємо наших вихованців з перемогою!

Поділитися