Розпочалося комплектування Сумської бригади територіальної оборони

У стінах виконавчого комітету Лебединської міської ради зібралися керівники підприємств, що діють на території громади. Мета зустрічі стосувалася розв’язання питання забезпечення і відряджання військовозобов’язаних мешканців Лебединської громади для комплектування Сумської бригади територіальної оборони.

З очільниками підприємств зустрілися Лебединський міський голова Олександр Бакликов, заступник голови Олена Кірєєва та представники Лебединського об’єднаного міського ТЦК та СП на чолі з виконуюючим обов’язки військового комісара Ігорем Ячменьовим.

Визначені військовозобов’язані мешканці Лебединщини відправляться на кількатижневі фахові збори з Сумською бригадою тероборони. Загалом від нашої громади на такі збори поїдуть понад 200 резервістів. Та комплектування бригади не має проходити завдаючи непоправної шкоди підприємствам та закладам Лебединщини. Саме тому й було ініційовано таку зустріч. Важливо, щоб з від’їздом резервістів робота на їхньому місці праці не припинилася, а підприємства продовжували функціонувати.

Формування Сумської бригади територіальної оборони та проведення фахових зборів є надзвичайно важливим заходом, що має мобілізувати населення нашого регіону та підготувати його до можливої загрози військової агресії з боку Росії. Остання, як відомо, нарощує свою військову присутність поблизу кордонів України.

Усі охочі взяти участь у фахових зборах Сумською бригадою тероборони можуть звернутися до Лебединського об’єднаного міського ТЦК та СП.

Поділитися