Відбудеться вебінар «Правові та організаційно-технічні засоби захисту бізнесу від фальсифікації та контрафакту»

Матеріали вебінару підготовлені громадською організацією «Центр оцінки безпеки перспективних технологій» (м. Суми), Українським альянсом по боротьбі з підробками та піратством (УААП, UAACP) (м. Київ), Сумським державним університетом (м. Суми) у контексті реалізації Програм розвитку малого та середнього підприємництва в Сумській області.

Вебінар призначений для інформаційно-консультативної підтримки виробників та продавців товарів, виконавців робіт та надавачів послуг різних форм власності. Матеріали вебінару можуть бути корисними суб’єктам малого та середнього підприємництва Сумського регіону. Програма вебінару дозволяє ознайомити всіх зацікавлених осіб з правовими та організаційно-технічними засобами підтримки безпеки та забезпечення якості продукції, робіт і послуг, методам розпізнавання фальсифікованої та контрафактної продукції.

Початок події: 2021-04-29

Час події: 15:00

Організатори: Центр розвитку кадрового потенціалу СумДУ (ЦРКП);  громадська організація «Центр оцінки безпеки перспективних технологій»  

Форма участі: дистанційна (платформа Google Meet)

Питання до розгляду:

  • організаційно-правові засади введення в обіг харчової та нехарчової продукції в Україні;
  • що таке контрафактна та фальсифікована продукція;
  • як розпізнати контрафактну продукцію та на що необхідно звернути увагу;
  • як захистити свій бізнес від контрафактної продукції;
  • інформатизація процесів ідентифікації та простежуваності товарів

Спікер: Костянтин ДЯДЮРА, доктор технічних наук (спеціальність стандартизація, сертифікація та метрологічне забезпечення), професор факультету технічних систем та енергоефективних технологій Сумського державного університету, завідувач секції стандартизації, метрології та сертифікації, дійсний член Академії метрології України

Умови участі: реєстрація до 27 квітня  2021  року зручним для вас способом:

  за QR-кодом:

 за електронною заявкою: посилання https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSftckfqThS7Kdzk_4ISy–oZBU2kYgoipgmidjKw-3sz4q6qw/viewform.

Участь у вебінарі є БЕЗКОШТОВНОЮ

Поділитися