Обласний конкурс проєктів для інститутів громадянського суспільства

Управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації оголошує обласний конкурс з визначення проєктів, розроблених інститутами громадянського суспільства у сфері роботи з дітьми та молоддю, для реалізації яких надається фінансова підтримка на 2022 рік

До уваги представників інститутів громадянського суспільства! Управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації оголошує обласний конкурс з визначення проєктів, розроблених інститутами громадянського суспільства у сфері роботи з дітьми та молоддю, для реалізації яких надається фінансова підтримка на 2022 рік.

Конкурсні пропозиції приймаються у друкованій та електронній формі з 31 березня до 11 жовтня 2021 року щоденно, крім суботи та неділі з 8:00 до 17:15 години, п’ятниця з 8:00 до 16:00 години за адресою: м. Суми, вул. Першотравнева, 29, ІV поверх, 65 каб., тел. (0542) 61 09 16.

Перелік пріоритетних завдань, на реалізацію яких повинні спрямовуватися проєкти інститутів громадянського суспільства, що подаються для участі у Конкурсі для отримання фінансової підтримки за рахунок коштів обласного бюджету у 2022 році

1. Забезпечення дієвості механізмів участі молоді у житті області та власних громад.

2. Популяризація здорового способу життя серед молоді.

3. Підвищення спроможності молоді , розвиток системи неформальної освіти.

4. Розвиток кадрового потенціалу.

5. Розвиток молодіжної інфраструктури та механізмів її ефективного використання. У тому числі створення обласного молодіжного центру та сприяння створенню молодіжних центрів у громадах області, у тому числі на базі існуючих комунальних установ.

6. Підтримка соціально вразливої молоді.

Проєкти для участі у конкурсі можуть подати: інститути громадянського суспільства, які діють в Сумській області, є юридичними особами та зареєстровані в установленому порядку не пізніше ніж за півроку до оголошення конкурсу, за умови, що інститут громадянського суспільства бере участь у співфінансуванні проєкту в розмірі не менше як 15 відсотків необхідного обсягу фінансування. Внесок для виконання проєкту може здійснюватися у вигляді матеріальних чи нематеріальних ресурсів, у тому числі як оплата вартості приміщення, техніки, обладнання.

Інститут громадянського суспільства може подавати на конкурс кілька конкурсних пропозицій.

Наказом управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації від 30.03.2021 №105-ОД «Про проведення обласного конкурсу з визначення проєктів, розроблених інститутами громадянського суспільства у сфері роботі з дітьми та молоддю, для реалізації яких надається підтримка на 2022 рік» визначено встановити граничний обсяг фінансування за рахунок бюджетних коштів одного проєкту, що подається для участі у Конкурсі, у сумі до 100 000 гривень (сто тисяч гривень).

Документація має бути підготовлена українською мовою і складатися з:

1) заяви про участь у конкурсі, складену за формою, що затверджена організатором конкурсу, із зазначенням найменування інституту громадянського суспільства та назви проєкту за підписом керівника або уповноваженої особи інституту громадянського суспільства, скріпленим його печаткою (у разі наявності);

2) опис та кошторис витрат (оригінал), необхідних для виконання проєкту, за формою, що затверджена організатором конкурсу;

3) листи-підтвердження органів державної влади, органів місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, наукових установ, інститутів громадянського суспільства, інших установ та організацій (в разі їх залучення до реалізації проєкту);

4) інформацію про діяльність інституту громадянського суспільства, зокрема про досвід виконання проєктів протягом останніх двох років за рахунок бюджетних коштів та інших джерел фінансування, джерела фінансування інституту громадянського суспільства його матеріально-технічну базу та кадрове забезпечення.

Конкурсна пропозиція складається державною мовою.

Відповідальність за достовірність інформації, що міститься у конкурсній пропозиції, покладається на учасника конкурсу.

Подана конкурсна пропозиція не повертається учасникові конкурсу.

Контактна особа: Ніна КІШІНЕЦЬ – головний спеціаліст відділу у справах молоді управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації, тел.: (0542) 61 09 16.

Конкурсна документація, надана до управління молоді та спорту Сумської облдержадміністрації в неналежному вигляді або після закінчення строків зазначених вище, розглядатися не буде!

Поділитися