На Сумщині привітали кращих спортсменів і тренерів. Серед відзначених є представники Лебединщини

За підсумками 2020 року у Сумах відзначили спортсменів і тренерів фізкультурно-спортивного товариства «Спартак», яке виховало чимало чемпіонів України, майстрів спорту міжнародного класу та кандидатів на всесвітні й олімпійські ігри. Серед спортсменів, що отримали відзнаки, були й вихованці Лебединської міської федерації панкратіону.

Анастасія Воскобойник – майстер спорту та срібна призерка чемпіонату світу з панкратіону робила свої перші кроки у спорті саме в Лебедині. Довгий час спортсменка була підопічною заслуженого тренера України Сергія Гавриша, а Михайло Казимирчук – призер обласних та Всеукраїнських змагань, учень 7 класу ЗЗСО№5 продовжує тренуватися під керівництвом Владислава Шевченка, тренера-викладача ДЮСШ “Старт” у Лебедині.

У нагородженні кращих спортсменів та тренерів за підсумками 2020 року взяв участь голова Сумської ОДА Василь ХОМА. Очільник облдержадміністрації привітав спортсменів і тренерів, які прославляють Сумщину та Україну на міжнародних змаганнях та зазначив, що їхня нелегка праця надихає молоде покоління займатися спортом і перемагати.

Поділитися