Підведені підсумки онлайн-фестивалю «Таланти багатодітної сімї – 2021»

У сім’ї закладаються основи моральних цінностей любові до матері, жінки, Батьківщини, повага до оточуючих. Саме у сім’ї дитина робить свої перші кроки, звідси вона виходить у широкий світ, навчається любові та добра. У сім’ї дитина вчиться шанувати свій рід, свою землю, берегти пам’ять свого роду. Як велика ріка бере початок з малого джерела, так наша держава починається з родини. І, звичайно, найціннішим скарбом є діти, їх інтелект та творчий потенціал. Саме тому, в нашій громаді традиційно кожного року проводиться фестиваль «Таланти багатодітної родини».

Сьогодні відбулося підведення підсумків фестивалю. Усіх учасників привітав Лебединський міський голова Олександр Бакликов, побажавши і їм, і їх батькам міцного-міцного здоров’я, натхнення, віри у свої сили та всього-всього найкращого.

Цього року у онлай-фестивалі взяли участь 72 талановитих дитини. Це найбільша кількість за всі роки проведення фестивалю. Метою фестивалю є пошук нових талантів серед дітей з багатодітних сімей громади, розкриття їх творчих здібностей, відродження і популяризації цінностей багатодітної української родини, створення умов для всебічного розвитку дітей, збереження традиції культурних та моральних цінностей сім’ї, збереження народних, родинних традицій та історичної спадщини, залучення органів місцевого самоврядування, громадськості до проблем багатодітної родини. Всі учасники онлайн-фестивалю нагороджені дипломами, солодкими наборами та пам’ятними подарунками.

Без сім’ї немає щастя, без неї немає й щирої любові. Адже це саме те життєве середовище, де дитина повинна вчитися добру. Тому сім’я – це просто щастя. А якщо сім’я велика, то й щастя – більше. І мати велику сім’ю – це по-своєму подвиг.

На завершення онлайн-фестивалю хочемо висловити слова подяки батькам за те, що ви берете участь у освітніх, спортивних, культурних заходах, опікуєтесь турботами своїх дітей. Сім’я – це завжди найнадійніша опора і підтримка. І саме від неї залежить, якими людьми ми виростаємо, як сприймаємо світ та ставимося до інших людей, до своєї країни. Низький уклін вам за те, що ви взяли на себе таку відповідальність у вихованні дітей. Наші багатодітні сім’ї – це окраса громади, адже діти – це завжди радість та щастя для всіх. Тому ми, як представники міської влади, та громадські організації, робитимемо усе від нас залежне, аби  на обличчях дітей завжди була посмішка.

Щоб зробити добро для інших, не потрібна чарівна паличка, якщо великодушність, доброзичливість і підтримка одне одного є рисами характеру! Висловлюємо щиру вдячність за підтримку у проведенні онлайн-фестивалю та надані подарунки міському голові Олександру Бакликову, керівнику Благодійного фонду Івану Лозовому, Лебединській Асоціації ветеранів Афганістану та АТО «ЛАВА».

Управління праці та соціального захисту населення

Поділитися