Працювала міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

2 березня відбулося засідання міської комісії комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, під час якого було обговорено перелік важливих питань. Першочергово члени комісії розглянули питання про заходи щодо забезпечення безаварійного пропуску льодоходу, повені та дощових паводків у весняний період 2021 року.

Заслухавши і обговоривши інформації начальника метеостанції Зінакова О.Є., інженера оперативно-диспетчерської служби філії «Сумський район електричних мереж» АТ «Сумиобленерго» Стегнія С.О., головного інженера філії «Дорбудсервіс» дочірнього підприємства «Сумиоблавтодор» Волощука В.В., начальника управління житлово-комунального господарства Лебединської міської ради  Парфила О.І., комісією було затверджено план основних заходів щодо підготовки та пропуску льодоходу, повені і паводків у 2021 році на території Лебединської міської територіальної громади.

Крім цього, члени комісії та запрошені розглянули ще питання стосовно стану пожежної безпеки на території Лебединської міської територіальної громади та питання стану утримання джерел протипожежного водопостачання на території Лебединської міської територіальної громади.

Розглядалось і питання затвердження Переліку місць масового відпочинку населення на водних об’єктах на території Лебединської міської територіальної громади у літній період 2021 року.

Поділитися