Розвиток молодіжної політики на Лебединщині. Відбулася перша зустріч зі студентством

Поспілкуватися з лебединським студентством напряму та у дружній атмосфері обговорити можливості для розвитку молодіжної політики на Лебединщині – саме таку мету ставили перед собою працівники відділу молоді та спорту Лебединської міської ради. Начальник відділу Костянтин Забуга та провідний спеціаліст Ольга Ігнатова особисто завітали в гості до ради студентського самоврядування Лебединського фахового медичного коледжу імені проф. М. І. Ситенка та обговорили можливості взаємодії відділу зі студентством Лебединщини в умовах світової пандемії та карантинних обмежень.

Під час зустрічі лунало багато цікавих ідей, головними з яких є посилення інтеграції активістів усіх навчальних закладів громади та створення у Лебедині молодіжного центру для розвитку й відпочинку молоді. Принагідно, представники відділу подякували студентам за їх активність у минулому.

Такі зустрічі мають проводитися, адже почути думку молоді важливо. У відділі молоді та спорту зазначають, що до подібних обговорень будуть залучати студентів і школярів й інших навчальних закладів. Додають, що готові чути та допомагати активній молоді, яка хоче навчатися, розвиватися, відпочивати та, разом з цим, робити нашу громаду кращою.

Поділитися