З Днем Соборності, шановна лебединська громадо!

Шановні земляки! Дорога лебединська громадо!

Щорічно український народ, 22 січня, святкує День Соборності України. Це один з найважливіших днів у нашій історії! Це свято нагадує нам, що наша держава єдина, а ми – єдиний народ!

Проголошення Акту Злуки увійшло в історію як свято національної єдності. А його відзначення символізує нерозривний зв’язок між усіма поколіннями борців за вільну Україну, демонструючи перед усім світом неподільність української землі, непохитність української нації та вікові традиції державності України.

Сьогодні, коли Україна переживає непрості часи поняття «соборність» та «неділимість» набули нового значення. Зараз, як і багато років тому, територіальну цілісність та державний суверенітет нам доводиться виборювати зі зброєю в руках, бо ворог намагається розділити наші землі, забрати нашу мову, наші споконвічні традиції, нашу віру. І сьогодні у нас немає права на помилку, бо наша сила – в єдності, і тільки разом ми великий народ!

Зі святом нашого єднання, шановні земляки.

З Днем Соборності, шановна лебединська громадо!

Хай у ваших домівках і в усій нашій державі буде достаток і радість, щастя і затишок, мир та злагода. Хай здійсняться всі мрії та сподівання.

Пишаймося, що ми українці! Слава Україні – соборній, єдиній, неподільній! Слава її Героям!

З повагою Лебединський міський голова Олександр Бакликов

Поділитися