Працювала комісія з питань призначення житлових субсидій і соціальної державної допомоги

20 січня у стінах управління праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради відбулося засідання комісії з питань призначення житлових субсидій і соціальної державної допомоги малозабезпеченим сім’ям.

Під час роботи комісії розглядались подання для припинення раніше призначеної житлової субсидії, заяви стосовно надання дозволу для призначення житлової субсидії особам, яким була припинена субсидія через подання недостовірних даних, а також заяви з питань призначення житлових субсидій на понаднормову площу житла. Члени комісії детально вивчили справи та прийняли відповідні рішення.

Розглядались і заяви з питань призначення житлових субсидій громадянам, у яких у складі сім’ї є особи, які зареєстровані, але фактично не проживають за даною адресою та заяви з питань призначення житлових субсидій громадянам, у яких у складі домогосподарства або у складі сім’ї члена домогосподарства є особи, які отримували середньомісячний сукупний дохід менший, ніж розмір мінімальної заробітної плати.

Були розглянуті питання, що стосувались призначення житлових субсидій громадянам, у яких розділені особові рахунки без виділення почтової адреси, а також призначення житлових субсидій громадянам, у яких у складі домогосподарства або у складі сім’ї члена домогосподарства є особи, які протягом 12 місяців перед зверненням за призначенням субсидії здійснили купівлю або іншим законним способом набули право власності на майно, вартість якого на дату придбання перевищує 50 тис. гривень.

Поділитися