Відбулася позачергова 3-тя сесія Лебединської міської ради

Депутати Лебединської міської ради VIII скликання зібралися у сесійній залі для проведення 3-ої позачергової сесії. У новій для себе будівлі, що по вулиці Сумській, депутати розглянули 25 питань порядку денного.

Всі проєкти рішень було ретельно опрацьовано на засіданнях постійних депутатських комісій, що відбулися напередодні сесійного дня. Більшість питань стосувалися затвердження статутів закладів дошкільної та загальної середньої освіти громади. Частина проєктів рішення торкалися питання виділення коштів для забезпечення функціонування пунктів здоров’я у селах громади.

Жодне з питань, винесених на розгляд сесії, не викликало додаткових запитань. Всі проєкти рішень було прийнято.

Важливо зазначити, що депутати розглянули у сесійній залі проєкт рішення про подання звернення до прем’єр-міністра Україні Дениса Шмигаля з проханням переглянути та скасувати прийняте рішення щодо підвищення тарифів на енергоносії та плати за їх транспортування. У ході нетривалого обговорення було прийнято рішення направити подібні звернення, також, до президента України та деяких інших центральних органів законодавчої та виконавчої влади. Депутати прийняли це рішення одностайно.

Поділитися