День: 14.01.2021

Ферма оленів в Урочищі Бурлюк

Перед новорічними святами, на Лебединщині облаштували ферму для розведення благородних оленів. Знаходиться вона в Урочищі Бурлюк – туристично-мистецькій території на місці вже давно не існуючого хутора Семиротівка, відомого своїм видатним….

Відбулася позачергова 3-тя сесія Лебединської міської ради

Депутати Лебединської міської ради VIII скликання зібралися у сесійній залі для проведення 3-ої позачергової сесії. У новій для себе будівлі, що по вулиці Сумській, депутати розглянули 25 питань порядку денного…..

Конкурс на заміщення вакантної посади

Василівський ліцей оголошує конкурс на заміщення вакантної посади педагога-організатора на період декретної відпустки основного працівника. Термін подання документів: з 14 по 26 січня 2021 року. Конкурс на заміщення вакантної посади….

Станом на 14 січня на Сумщині 43495 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію

За минулу добу COVID-19 підтвердили у 265 осіб (Білопільський р-н – 4, Буринський р-н – 16, Конотоп – 3, Кролевецький р-н – 9, Недригайлівський р-н – 2, Охтирка – 32, Путивльський р-н….

ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ (АПТЕЧНИХ ЗАКЛАДІВ)!

Виконавчий комітет Лебединської міської ради має наміри укладати із суб’єктами господарювання (аптечними закладами) договори про відшкодування витрат, понесених у зв’язку із безоплатним або пільговим відпуском лікарських засобів громадянам, які мають….

До відома громадян! ЦНАП не працюватиме 14,15 та 16 січня

Шановні громадяни! 14-го, 15-го та 16-го січня 2021 року центр надання адміністративних послуг, який знаходиться за адресою: м. Лебедин, вул. Тараса Шевченка, 26, не працюватиме з технічних причин. Просимо вибачення….