Запрошуємо до художнього музею на виставку нових надхожень «Мистецький калейдоскоп»

З 06 січня 2021 року Лебединський міський художній музей імені Б.К. Руднєва гостинно запрошує всіх охочих відвідати виставку кращих робіт, що передані в дар музею за останні 5 років «МИСТЕЦЬКИЙ КАЛЕЙДОСКОП».

Цей виставковий проєкт наглядно ілюструє плідну роботу колективу художнього музею з поповнення фондового зібрання, збереження та популяризації унікальних та різнопланових творів мистецтва, що надійшли до музейної колекції у 2016-2020 роках, завдяки активній виставковій діяльності та системній співпраці з представниками творчої спільноти, членами їх родин, меценатами та просто небайдужими до проблеми збереження культурного надбання приватними особами.

На превеликий жаль, обмежена експозиційна площа не дає можливості презентувати усі надходження, яких у 2016-2020 роках було аж 153 (в усіх групах зберігання).

Та все ж, до експозиції виставки  «Мистецький калейдоскоп» увійшло більше 20 робіт, підібраних так, щоб дати можливість відвідувачу оцінити належним чином різноплановість  і тематичне різнобарв’я творів та фаховий рівень їх авторів, чимало з яких не тільки перебувають в статусі членів Національної спілки художників України та інших творчих спілок, а й мають звання народних, заслужених тощо.

Відвідати виставку «Мистецький калейдоскоп» можна буде з 06 січня до 05 лютого 2021 року (з дотриманням відповідних протиепідемічних заходів: масочний режим, соціальне дистанціювання, а також перервою на посилений карантин з 08 по 24 січня). Лебединський міський художній музей ім. Б.К. Руднєва знаходиться за адресою:  м. Лебедин, пл. Волі, 17, тел. 2-18-81. Графік роботи музею: вт.-пт.: з 08:00 до 17:15, сб. з 08:00 до 16:00. Перерва: з 12:00 до 13:00. Вихідні: неділя та понеділок. Більше інформації на сайті музею – http://artmuseum.lebedyn.org/

Художній музей

Поділитися