Визнані медіаексперти, досвідчені психологи та політологи завітали до Лебедина, аби провести тренінг

Цими днями, у стінах Лебединського медичного коледжу відбувся дводенний інтенсив “ВИКЛИКИ XXI СТОЛІТТЯ. Як не програти війну за власну ідентичність?”. Цей захід був покликаний розширити уявлення лебединців про сучасний світ глобалізації та допомогти знаходити у ньому можливості для розвитку, навчити медіаграмотності, як не потрапити на гачок фейків та маніпуляцій, а також показати нашим землякам, як правильно ставити цілі та досягати їх. Для нашого міста це безпрецедентна подія.

Захід тривав упродовж двох днів, протягом яких спікери, серед яких: відомі українські медіазнавці, досвідчені психологи та політологи виступали з цікавою та інтерактивною програмою. Гості заходу, котрі попередньо зареєструвалися, слухали виступи експертів, працювали в групах, дискутували та отримували подарунки.

Спікерами першого дня були Анна Солдатенко, психологиня, стипендіатка іменної стипендії Верховної Ради України, що має у своєму доробку десятки проведених тренінгів та майстер-класів, наукові публікації та досвід активної громадської діяльності. Ще одним спікером першого дня став Роман Волошин, голова Центру ініціатив та розвитку громадянського суспільства “ВОЛЯ І РОЗУМ”, політолог і публіцист, організатор численних політичних, наукових та культурно-мистецьких заходів у Польщі та Україні.

Відомими спікерами другого дня заходу стали доктор наук із соціальних комунікацій Володимир Садівничий, котрий, поза рештою, є доцентом кафедри журналістики та філології СумДУ, членом Національної спілки журналістів України та медіаекспертом Інституту демократії імені Пилипа Орлика. Іншою спікеркою, що завітала до Лебедина була кандидатка наук із соціальних комунікацій та доцент кафедри журналістики та філології СумДУ Тетяна Ковальова.

Організатором інтенсиву виступила ГО Центр ініціатив та розвитку громадянського суспільства “ВОЛЯ І РОЗУМ”, а партнерами заходу були Факультет іноземної філології та соціальних комунікацій СумДУ, Рада студентського самоврядування Лебединського фахового медичного коледжу імені проф. М. І. Ситенка та інформаційно-розважальний портал Лебедин сіті.

Дводенний інтенсив “ВИКЛИКИ XXI СТОЛІТТЯ. Як не програти війну за власну ідентичність?” пройшов за підтримки Відділу з питань внутрішньої політики та Відділу молоді та спорту виконавчого комітету Лебединської міської ради.

Організатори та гості заходу дотримувалися карантинних обмежень та застережень фахівців у галузі медицини.

Поділитися