Запрошуємо на виставку Алли Давидової «Красиве і корисне»

З 26 листопада 2020 року в рамках проекту «УГОДА» з Сумським державним педагогічним університетом імені А.С.Макаренка (кафедра соціальної роботи та менеджменту соціокультурної діяльності), Лебединський міський художній музей імені Б.К. Руднєва гостинно запрошує охочих відвідати виставку живопису Алли Давидової «КРАСИВЕ І КОРИСНЕ» із приватної колекції Валерія Панасюка (м. Суми).

Алла Давидова працює в галузі станкового живопису та декоративно-прикладного мистецтва (ручне ткацтво). Твори, представлені на виставці, є результатом роботи 2013-2018 років. Тематично вони об’єднуються «найближчим колом» людського повсякдення, предмети якого зазвичай представлені в жанрі натюрморту.

Назва виставки «Красиве і корисне» – є словами запозиченими з вірша великого українського поета М.Рильського «Троянди й виноград». Адже предмети «найближчого кола» життя обираються будь-якою людиною з урахуванням їхньої користі й одночасно їхньої естетичної привабливості. І це переконливо унаочнюється митцем у його роботах, у його повсякденній праці, яка, за влучним висловом поета, «в творчість перейшла».

Відвідати виставку Алли Давидової «Красиве і корисне» можна буде в Лебедині до 31 грудня 2020 року (з дотриманням відповідних протиепідемічних заходів: масочний режим, соціальне дистанціювання, ін.). Лебединський міський художній музей ім. Б.К. Руднєва знаходиться за адресою:  м. Лебедин, пл. Волі, 17, тел. 2-18-81. 

УВАГА! Графік роботи музею змінений: пн.-чт.: з 08:00 до 17:15, пт. з 08:00 до 16:00. Перерва: з 12:00 до 13:00. Вихідні: субота та неділя. Більше інформації на сайті музею – http://artmuseum.lebedyn.org/

Художній музей

Поділитися