Стан підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 рр.

Питання стану підготовки до роботи у осінньо-зимовий період 2020-2021 рр. комунальним підприємством “Лебединтеплоенерго” обговорювалося сьогодні під час апаратної наради. За словами директора підприємства Павла Любивого, до роботи у осінньо-зимовий період 2020-2021 рр. підприємство планує включити у роботу 6 котелень і топкову на базі за адресою вул. Миколаївська, 12. На цих об’єктах знаходяться 24 котли із встановленою потужністю 15,333 Гкал/год і довжиною тепломереж 4,64 км (в двохтрубному обчисленні).

По тепловим мережам у кінці опалювального періоду, згідно Правил, проведено гідровипробування підвищеним тиском. В результаті цього випробування було виявлено порив тепломережі у котельні за адресою вул. Першогвардійська,18. Цей порив тепломережі було усунено.

У ремонтний період було проведено весь комплекс робіт з ремонту, технічного обслуговування, настройки і регулювання водогрійних котлів, пальників, насосного обладнання, системи живлення водою, запірно – регулюючої арматури, системи газопостачання, приборів КВП і автоматики безпеки.

Після повірки і вхідного контролю на усіх котельнях підприємства встановлено і прийнято у експлуатацію вузли обліку природного газу і прилади дистанційної передачі інформації по обліку.

На сьогоднішній день підписано договори на водопостачання і поставку електроенергії. По природному газу договір з НАК «Нафтогазом» в стадії підписання. З АТ оператором газорозподільної системи «Сумигаз» договір приєднання підписаний і ведуться перемови по відновленню подачі газу на котельні. В цьому році за браком коштів було мато заготовлено резервного альтернативного палива (35,5 м3 дров і 4,7 т пелет).

З усіма одержувачами послуги (споживачами) підписано Акти готовності до опалювального періоду. У цілому підприємство готове до початку опалювального періоду 2020 – 2021 рр.

Поділитися