День: 05.10.2020

Виставкові заходи, присвячені питанню безпеки

Інформуємо, що з 13 до 16 жовтня 2020 року Міжнародний виставковий центр (м.Київ, Броварський проспект,15) об’єднає під своїм дахом в єдиний комплексний захід найважливіші міжнародні виставки, присвячені всьому переліку питань….

Клуб “Фенікс” святкує свій день народження

Лебединський осередок «Спортивного клубу інвалідів «Фенікс» відзначив свій 2-й день народження. “Феніксівці” зібралися на це свято у колі близьких і друзів. На святі були присутні очільники міста та району. Міський….

Стан підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 рр.

Питання стану підготовки до роботи у осінньо-зимовий період 2020-2021 рр. комунальним підприємством “Лебединтеплоенерго” обговорювалося сьогодні під час апаратної наради. За словами директора підприємства Павла Любивого, до роботи у осінньо-зимовий період….

У Лебедині встановлено «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19

Саме таке рішення було прийнято на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 1 жовтня 2020. Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів від 22 липня 2020….

Хлопці з Лебединщини відправилися на строкову службу до лав ЗСУ

У стінах Лебединського об’єднаного міського військового комісаріату сьогодні людно, адже перше відправлення цьогорічного осіннього призову на строкову службу вже готове. Семеро юнаків з Лебедина та Лебединського району отримали свої військові….

Станом на 5 жовтня на Сумщині 5453 випадки захворювання на коронавірусну інфекцію

За минулу добу Covid–19 підтвердили у 282 осіб (Суми – 178, Шостка – 3, Конотоп – 26, Ромни – 5, Охтирка – 15, Глухів – 2, Лебедин – 4, Білопільський….