Резервісти з бригади територіальної оборони успішно пройшли військові навчання

Тиждень тому, 36 резервістів Лебединщини відправились на військові навчальні збори, що проходили в рамках навчань “Об’єднані зусилля 2020” та було організовані в Командуванням Сухопутних Військ ЗСУ.

Проходячи збори, наші резервісти виконували цілий комплекс різних завдань територіальної оборони, серед яких були: контроль населених пунктів та запровадження комендантської години; захист та оборона державного кордону; посилення охорони критичних об’єктів, охорона органів державної влади; боротьба з диверсійно-розвідувальними силами та іншими озброєними формуваннями агресора.

Одними з головних завдань зборів було відпрацювати та перевірити всю систему управління територіальної оборони Збройних Сил України. Перевірити взаємодію штабів зон територіальної оборони з бригадами ТрО. Налагодити взаємодію між органами управління військових частин тероборони з бойовими військовими частинами, які планується залучити до виконання оперативних завдань.

Лебединці та мешканці району успішно справилися із покладеними на них завданнями, отримали більш ґрунтовну підготовку та повернулися додому. Міський голова Лебедина особисто зустрічав резервістів, виказав слова подяки за сумлінне і відповідальне ставлення до свого громадянського обов’язку та поспілкувався з ними, а також нагородив подяками.

Поділитися