Обговорили Порядок взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та/або насильству за ознакою статі

За ініціативи управління праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради під головуванням заступника міського голови Олени Кірєєвої 11 вересня відбулася робоча нарада із суб’єктами взаємодії у сфері запобігання та протидії домашньому насильству щодо виконання постанови Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2018 р. №658 «Про затвердження Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі».

Робоча нарада відбулася за участі представників міської ради, УПСЗН виконкому Лебединської міської ради, Лебединського ВП Сумського РВП ГУНП в Сумській області, Лебединської районної лікарні ім. лікаря К.О.Зільберника, відділу освіти виконавчого комітету Лебединської міської ради, Лебединського міського ЦСССДМ, відділу молоді та спорту виконавчого комітету Лебединської міської ради, ССД виконавчого комітету Лебединської міської ради, Лебединського бюро правової допомоги.

Під час наради були обговорені питання виконання постанови Кабінету Міністрів України від 22.08.2018 №658 «Про затвердження Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та/або насильству за ознакою статі».

З метою узгодження механізму дій під час випадків домашнього насильства на нараді обговорений та затверджений «Порядок взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі» з метою забезпечення ефективного реагування суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі

А також розглянуті питання щодо спільних дій всіх суб’єктів, які здійснюють заходи із запобігання та протидії домашньому насильству на період карантину. Ефективність проведення інформаційно-просвітницьких заходів щодо запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статті.

Поділитися