Відбулася позачергова 68-ма сесія міської ради

Сьогодні відбулося позачергове засідання 68-ї сесії Лебединської міської ради сьомого скликання. Потреба позачергового зібрання депутатського корпусу виникла у зв’язку з тим, що 3 вересня були визначені проєкти, які будуть реалізовані коштами Міської цільової програми «Громадський бюджет (бюджет участі) міста Лебедина на 2020 рік, а виділення коштів уже на придбання конкретних деталей та товарів потребує прийняття рішення сесії.

Тож під час роботи депутати погодили внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку міста Лебедина на 2019 рік та наступні 2020-2021 програмні роки, якими передбачено виділення 108,75 тис. гривень для придбання та встановлення елементів спортивно-ігрового майданчика на території Лебединської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 7, 73,3 тис. гривень на придбання та встановлення елементів спортивно-ігрового майданчика по вулиці Першогвардійській у місті Лебедин, 197,5 тис. гривень на оновлення дитячого та спортивного майданчиків скверу Воїнської слави у місті Лебедині шляхом придбання та встановлення нових об’єктів інфраструктури. Окрім цього, були також виділені 730 тис. гривень на реконструкцію дитячого майданчика у сквері Павла Полуботка, в тому числі проєктні роботи та 30 тис. гривень на придбання телевізорів для закладів дошкільної освіти міста Лебедина.

Відповідні зміни були внесені і до Комплексної програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства, енергозбереження та охорони навколишнього природного середовища м. Лебедина на 2020 рік, Міської комплексної програми «Освіта міста Лебедина у 2019-2021 роках, якими передбачено використання залишку освітньої субвенції на придбання комп’ютерного класу для загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 (200 тис. гривень), придбання комп’ютерного класу для загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 4 (200 тис. гривень), придбання музичної апаратури для загальноосвітніх шкіл міста Лебедина (240 тис. гривень), придбання обладнання у харчоблоки для загальноосвітніх шкіл міста Лебедина (262,5 тис. гривень). Зміни були внесені і до бюджету міста Лебедина на 2020 рік.

Поділитися