Увага! Розпочалося голосування за проєкти громадського бюджету 2020

  • З метою визначення кращих проектів серед тих, які отримали позитивну попередню оцінку, в рамках реалізації Міської цільової програми «Громадський бюджет (бюджет участі) міста Лебедина на 2020 рік» з 25 серпня 2020 року розпочинається голосування, яке триватиме до 2 вересня включно 2020 року (робочі дні за виключенням вихідних) .
  • Голосування буде проводитися у приміщення виконавчого комітету Лебединської міської ради за адресою вул. Пушкіна, 2, місто Лебедин (управління економічного розвитку і торгівлі) шляхом заповнення друкованої версії бланку для голосування, який можна отримати в пункті голосування або попередньо роздрукувати з офіційного сайту Лебединської міської ради (підрозділ «Громадський бюджет» розділу «Економіка»).
  • Нагадуємо, що у голосуванні можуть взяти участь громадяни віком від 16 років, які зареєстровані або проживають на території Лебединської міської ради, що підтверджується офіційними документами.
  • У пункті для голосування, а також на офіційному сайті Лебединської міської ради (підрозділ «Громадський бюджет» розділу «Економіка») можна отримати інформацію про перелік проектів, допущених до голосування.
Поділитися