У Межиричі відбувся фінал Відкритого чемпіонату Лебединщини з міні-футболу

Великий футбол повернувся на стадіони після кількамісячної паузи пов’язаної з карантином. Найкращі клуби Європи продовжують боротьбу за трофеї найпрестижніших міжнародних турнірів. Улюблена гра мільйонів не оминула і наш регіон, де сьогодні, 15 серпня, відбувся фінал Відкритого чемпіонату Лебединщини з міні-футболу. Місцем проведення головного матчу сезону стало село Межиріч.

Серед 10 колективів, що розпочинали цей турнір на початку минулого місяця до фіналу дійшли дві найсильніші команди – «Межиріч» і «Першотравневе». У запеклій боротьбі чемпіонство Лебединщини 2020 року виборов колектив з Першотравневого, який у вирішальному матчі здолав свого суперника з рахунком 2:0.У матчі за бронзові медалі зійшлися ТДВ «Племзавод «Михайлівка» та «Торнадо» (Лебедин), в якому лебединська команда розгромила своїх візаві з рахунком 8:1.

Свято спорту на Лебединщині відвідав і міський голова Лебедина Олександр Бакликов, котрий разом з очільницею РДА Оксаною Лихиною нагородили команди-переможниці та найкращих футболістів турніру. До слова, Лебедин, як один з організаторів чемпіонату, витратив на його проведення 20 тисяч гривень з міського бюджету.

Поділитися