Запрошуємо всіх приєднатися до прекрасного творчого світу мистецтва!

19 серпня 2020 року Лебединський міський художній музей імені Б.К. Руднєва запрошує гостей та мешканців міста відвідати літню виставку майстрів декоративно-ужиткового мистецтва «Сузіря талантів Лебедина», що присвячена Дню міста та Дню незалежності України.

Декоративно-ужиткове мистецтво – особлива галузь художньої творчості, яка підпорядкована своїм законам розвитку, має особливу художньо-образну мову. Основна його мета – естетичне освоєння матеріального світу та художнє оформлення довкілля. Митці своїми роботами намагаються прикрасити побут людини, її життєдіяльність, сповідуючи основний принцип єдності краси та доцільності. Водночас декоративно-ужиткове мистецтво є образною основою життя, формує естетичні погляди людини, активно впливає на її емоції, думки й почуття.

До експозиції нової виставки увійшли роботи 8-ми майстрів декоративно-ужиткового мистецтва з міста Лебедина, що представили свої роботи в таких видах мистецтва як: вироби з соломки, традиційні українські ляльки, вишивки, художня різьба по дереву, бісероплетіння, вироби із тканини та багато іншого.

Відкриття виставки відбудеться 19 серпня 2020 року.

Відвідати виставку декоративно-ужиткового мистецтва «Сузіря талантів Лебедина» в Лебединському міському художньому музеї можна буде до 19 вересня 2020 року, за умови дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів (масочний режим, дотримання дистанції, ін.).

Лебединський міський художній музей ім. Б.К. Руднєва знаходиться за адресою:  м. Лебедин, пл. Волі, 17, тел. 2-18-81. Графік роботи: вт.-пт.: з 08:00 до 17:15, сб. з 08:00 до 16:00. Вихідні: неділя та понеділок. Більше інформації на сайті музею – http://artmuseum.lebedyn.org/

Художній музей

Поділитися