Лебединці взяли участь у навчально-тренувальних зборах з Куодокіокушин

З 26 по 31 липня у місті Решетіловка Полтавської області відбулися навчально-тренувальні збори з Куодокіокушин під керівництвом Бренч-чіфа України сенсея Дмитра Боклащука, на яких були присутні команди з Києва, Запоріжжя, Кременчуга, Полтави та Лебедина.

Учасників зборів поселили у світлі, чисті номери, обладнані кондиціонерами, із сучасним меблюванням, зручними ліжками, застеленими новою білизною, зручною також була наявність душових кабінок у номерах. Кожен учасник зборів отримав чудову, стильну футболку. Усі тренування (перше починалось о 7 годині ранку) проходили на спортмайданчиках європейського зразка із сучасним покриттям, всілякими тренажерами та комплексами. Між основними тренуваннями були проведені змагання з футболу: збірна команда «Голочки» здобула почесне 3 місце, у складі якої був Андрій Сінкін. У змаганнях з кросфіту Сергій Цикало посів почесне 2 місце. А також проводився турнір з ката, у якому перші місця вибороли Анастасія Стонаєва, яка до речі отримала відзнаку «Краща техніка турніру», Андрій Сінкін, Андрій Гнатюк, друге місце у Яни Трофименко та третє у Владислава Шевченка. Усі переможці та призери були нагороджені медалями, грамотами та спеціальним призом. Приємною несподіванкою були подарункові сертифікати від піцерії «Монтана», де усі учасники команди вдосталь посмакували смачнющими величезними піцами. Організатори зборів забезпечили усіх спортсменів смачним, здоровим та різноманітним харчуванням. На п’ятий день була проведена атестація, протягом якої під пильним наглядом досвідчених інструкторів претенденти доводили свою майстерність. По завершенню 4 годин, усі отримали з рук самого сенсея відповідні пояси.

Спортсмени Лебединської міської федерації Кіокушинкай карате та їх батьки щиро вдячні сенсею Дмитрові Михайловичу Боклащуку за ідеально організовані збори та отриманий досвід та міському голові Олександру Миколайовичу Бакликову за допомогу та підтримку.

Поділитися