“Феніксівці” сплавлялися Пслом

Нещодавно члени Лебединського осередку «Спортивного клубу інвалідів «Фенікс» взяли участь у байдарковому сплаві річкою Псел за маршрутом Суми – Бишкінь для людей з інвалідністю, а також спортивно оздоровчому зборі у селі Бишкінь.

Стало доброю традицією популяризувати подібні рекреаційні заходи як ефективний спосіб оздоровлення і реабілітації та залучення людей з інвалідністю до регулярних занять оздоровчим спортом. Участь у цьому спортивному заході взяла 21 людина. За маршрутом сплав проходив із ночівлею у наметах на мальовничих берегах сіл Низи, Патріотівка, Бишкінь. Цей нелегкий маршрут люди із особливими потребами гідно здолали. А у Бишкіні на території садиби зеленого туризму «Затишок» відбувалися рекреаційні змагання із посильних видів спорту. Учасники заходу організували культурно-розважальну програму, запалили вогнище, провели цікаву екскурсію селом Бишкінь, а чоловіки зварили кашу та приготували шашлик.

Водні процедури та сонячні ранки на пляжі річки Псел додали «феніксівцям» сил, здоров’я та бадьорості, а також залишили чудові враження про спекотне літо.

Низько вклоняємося організатору сплаву  – керівнику об’єднання Олександру Грінці. Дякуємо, що нас підтримують місцева влада, волонтери колективу Любов Саєнко та Тамара Мандрико.

За дорученням учасників сплаву Тетяна Чуйко.

Поділитися