Стихією зірвало покрівлю в одному з дитсадків міста

Літо – це саме той час, коли школярі та вчителі, малюки та вихователі мають змогу трішки перевести дух та відпочити від щоденної науки. Та для виконавчого комітету Лебединської міської ради це найкращий час для модернізації дошкільних і навчальних закладів міста.

Просто зараз проводяться ремонтні роботи з повного ремонту санітарних кімнат у ЗОШ №5 та роботи з перебудови системи каналізації у ЗОШ №6, закуповується нове обладнання та меблі, проводяться ремонти в дитячих садках. Та, на жаль, інколи природа вносить свої корективи у людські плани та додає нової роботи.

Вчора, 15 липня, поривом сильного вітру у Лебедині було зірвано частину покрівлі дитячого ясла-садочка “Ромашка”. Стихією було пошкоджено близько 30 листів шиферу.

Ситуація неприємна, неприпустимо, щоб дітки перебували в таких умовах. Та комунальники міста обіцяють полагодити зруйновану частину вже найближчими днями, щоб вихователі та малеча, повернувшись до своїх ігрових кімнат, навіть не помітили проблеми, що виникла сьогодні.

Поділитися