До уваги мешканців міста Лебедина та сіл: Токарі, Куданівка, Олексенкове!

Нагадуємо, що з 01 липня розпочато приймання проєктів, реалізація яких можлива у рамках Міської цільової програми «Громадський бюджет (бюджет участі) міста Лебедина на 2020 рік». Приймання проєктів триватиме включно до 21 липня  2020 року.

Цього року кошти громадського бюджету в сумі 400,0 тис. гривень розподіляються за категоріями проєктів:

проєкти, що подаються авторами – фізичними особами, на які виділяється 200,0 тис. гривень із загального обсягу громадського бюджету;

проєкти, що подаються авторами – громадськими організаціями, на які виділяється 200,0 тис. гривень із загального обсягу громадського бюджету.

Тож запрошуємо дієздатних громадян України віком від 16 років, а також громадські організації, що здійснюють свою діяльність на території Лебединської міської ради та мають власну ідею, долучитися до подачі проєктів.

Проєкти необхідно подавати до виконавчого комітету Лебединської міської ради за адресою: вул. Пушкіна 2, м. Лебедин. Телефон для довідок (05445)2 14 38.

З повним текстом Міської цільової програми «Громадський бюджет (бюджет участі) міста Лебедина на 2020 рік» можна ознайомитися на офіційному вебсайті Лебединської міської ради за посиланням:   https://lebedynrada.gov.ua/gromadskij-byudzhet/.

Поділитися