Програма “Громадський бюджет міста Лебедина на 2020 рік”

У рамках реалізації Міської цільової програми «Громадський бюджет (бюджет участі) міста Лебедина на 2020 рік» 1 липня відбулося засідання робочої групи з питань громадського бюджету (бюджету участі) міста Лебедина на 2020 рік.

Під час засідання члени робочої групи ще раз ознайомилися з Міською цільовою програмою «Громадський бюджет (бюджет участі) міста Лебедина на 2020 рік», та окремо зупинилися на Положенні про Громадський бюджет міста Лебедина на 2020 рік.

Також членами робочої групи було затверджено календарний план реалізації громадського бюджету (бюджету участі) міста Лебедина на 2020 рік та  визначено терміни подачі авторами проектів з 01 липня 2020 року на протязі трьох тижнів (до 21 липня включно). Проєкти необхідно подавати до виконавчого комітету Лебединської міської ради, що знаходиться за адресою: вул. Пушкіна 2, м. Лебедин.

Тож запрошуємо дієздатних громадян України віком від 16 років, які зареєстровані, або проживають на території Лебединської міської ради, що підтверджується офіційними документами, або громадські організації, що здійснюють свою діяльність на території Лебединської міської ради, які безпосередньо, або їх осередки зареєстровані в місті Лебедині долучитися до подачі проєктів, реалізація яких можлива у рамках програми. 

З повним текстом Міської цільової програми «Громадський бюджет (бюджет участі) міста Лебедина на 2020 рік» можна ознайомитися на офіційному вебсайті Лебединської міської ради за посиланням   https://lebedynrada.gov.ua/gromadskij-byudzhet/.

Поділитися