На вулиці Безимівка відремонтували дорогу

Дороги – артерії міста. А без здорових артерій функціонування усього організму опиняється під загрозою. Якісне дорожнє покриття – це перше, що додає комфорту в пересуванні мешканцям, та перше, що бачать гості й потенційні інвестори, приїжджаючи до міста. Виконавчий комітет Лебединської міської ради розуміє важливість значення якості доріг і виділяє це питання як одне з пріоритетних у своєї діяльності.

Лише цього року в різних частинах нашого міста, там, де про ремонт доріг раніше можна було тільки мріяти, вже було завершено поточний середній ремонт дорожнього покриття, окремими ділянками, на вулицях: Кобижча, Безимівка, Героїв Чорнобиля, Гастелло.

Тендер, що проводився одразу на чотири ділянки дозволив заощадити місту більше 1 мільйона гривень. Початкова його вартість становила 3 672 888 грн, а кінцева 2 599 000 грн. Із семи зареєстрованих учасників торгів переможцем стало ТОВ “ГАДЯЧШЛЯХБУД”.

Ми покажемо вам усі ці ділянки та разом прослідкуємо за етапами їх перевтілення.

А почнемо з вулиці Безимівка.

Протяжність відремонтованої ділянки становить 468 метрів.

Попри те, що ця вулиця не знаходиться в центрі, її місцезнаходження є дуже важливим, адже вона веде до ЗОШ І-ІІІ ст №3, а також до дитячого садочка “Казка”, куди, здебільшого, мешканці мікрорайону Кобижча щодня возять своїх дітей, їдуть на роботу чи у справах. Тепер це можна зробити значно швидше і з комфортом, а дорога до центру міста займає лічені хвилини. Ще одним фактором було те, що ремонту дороги на цій вулиці не проводилося вже багато років, а стан дорожнього покриття не витримував жодної критики.

Лебединська міська рада та ТОВ “ГАДЯЧШЛЯХБУД” співпрацюючи, якісно виконали свою роботу та забезпечили мешканців Безимівки та прилеглих вулиць якісною дорогою, на яку вони заслужили. Роботи продовжуються і вже зовсім скоро всі лебединці, у якій би частині нашого міста вони не мешкали, зможуть оцінити якість цієї виконаної роботи на собі.

Поділитися