Діти Лебедина взяли участь у обласному флешмобі малюнків на тему: «Мій тато – …»

Проходять роки, але наші татусі , залишаються, як і раніше, такими же молодими, люблячими і добрими! Для нас ви завжди будете найкращими в світі. Спасибі вам за все душевне тепло, яке ви нам дарували і даруєте довгі роки! Бажаємо вам щастя, здоров’я, благополуччя і пам’ятайте – ми, ваші діти, завжди з вами поруч!

Чи можливо дати чіткі визначення і характеристики ролі батька для сімї , рідних і близьких, для держави і суспільства в цілому? Важко сказати. Швидше за все у кожному конкретному випадку вони будуть зовсім різні, проте всі ці можливі формулювання буде об’єднувати одна абсолютно чітка риса – любов і відповідальність.

Діти Лебедина взяли участь у обласному колективному онлайн флешмобі малюнків на тему : «Мій тато – …» де показали свої щирі почуття до своїх татусів, за що були нагороджені Департаментом соціального захисту населення Сумської ОДА дипломами та солодощами.

З приводу Міжнародного дня батька міський голова Олександр Бакликов, заступник міського голови – Олена Кірєєва, начальник управління праці соціального захисту населення – Валентина Губська привітали одиноких батьків з цим святом та вручили подарунки, побажавши мирного неба, сили духу, здоров’я, та впевненості у світле майбутнє.

Поділитися