Підведено підсумки онлайн-фестивалю «Таланти багатодітної родини»

Протягом травня у місті проходив онлайн-фестиваль «Таланти багатодітної родини», традиційно ініційований управлінням праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради. Сьогодні, у Міжнародний день захисту дітей, були підведені підсумки цього онлайн-заходу. Учасники фестивалю демонстрували свої таланти у номінаціях «Образотворче мистецтво», «Вокал», «Патріотична пісня», «Музичне виконання», «Художнє та авторське виконання», «Хореографія», за що були відзначені дипломами та подарунками.

В цей день бажаємо всім поринути у свято щастя, усмішок і щирої дитячої радості. Нехай ваші родини будуть міцними, єдиними, надійними і люблячими. Нехай лунає дитячий сміх, народжуються надії і здійснюються мрії!

 Бережіть себе, адже сім’я – це головне!

Також висловлюємо  щиру подяку за надані подарунки та підтримку у проведенні онлайн-фестивалю «Таланти багатодітної родини»: міському голові Олександру Бакликову, керівнику Благодійного фонду Івану Лозовому, Лебединській міській спілці жінок, відділу освіти виконавчого комітету Лебединської міської ради.

У нашому світі не всім дано розуміти один одного, а коли це стає можливим, то немає нічого прекраснішого. Адже те, що ми вкладаємо в душу дитини  — любов, справедливість, повагу, милосердя, чесність — повертається до нас сторицею. Щиро сподіваємося, що у вашому житті буде багато радісних та світлих подій!  Нехай ваша душа багатіє добрими справами,  розквітає і сяє, як і ваші вчинки.. Сподіваємося на подальшу співпрацю, добрі людські стосунки і дружбу.

Управління праці та соціального захисту населення.

Поділитися