З родини йде життя людини

Ось і прийшов на нашу землю травень, оспіваний у піснях, гаптований солов’їним співом і приніс нам давні шановані свята. Це День матері і Міжнародний День сім’ї.

Символічно, що ці свята відзначають саме навесні, коли все у природі проростає, розквітає. І земля – матінка плекає кожен росточок, кожну пелюсточку, як і сім’я, родина плекає своїх дітей, щоб набирались вони сили, могутності, мужності. Все найкраще, що є на землі, починається з сім’ї. Без неї, як без природи, людство обійтися не може.

«З родини йде життя людини», – говорить народна мудрість. Тут людина робить свої найперші кроки, звідси вона виходить у широкий світ. У сім’ї вона навчається любові і добра, у сім’ї вона вчиться шанувати свій рід, свою землю, берегти пам’ять свого роду. Мамина ласка, татусева мужність, бабусина доброта, дідусева мудрість, тепло хатнього затишку в колі рідних на все життя залишають глибокий слід у душі та серці кожної людини. Завжди якось по-особливому зворушливо, з великою теплотою згадується те родинне гніздо, з якого ми вийшли у світ широкий.

Сім’я, родина, рід –

Які слова святі.

Вони потрібні кожному в житті.

Якщо зміцніє хоч одна родина-

Міцніша стане наша Україна.

Тож бережімо батьків, діти, будьмо їхньою опорою та надією!

Вітаємо всіх з Міжнародним Днем сім’ї.Бажамо усім любові від батьків, поваги від дітей, а щастя і здоров’я від Бога.

Управління праці та соціального захисту населення.

Поділитися