Шановні лебединці! Дорогі земляки!

Сьогодні проїхав містом, побував на продовольчому ринку, в АТБ, у церквах.

Враження подвійні. З одного боку приємно бачити тих людей, які з розумінням ставляться до ситуації, що склалась у державі. Я був здивований, але у церквах майже на сто відсотків дотримуються карантинних, противірусних заходів. Потрібно лише трохи додати візуальної інформації для вірян, яка буде нагадувати про правила поведінки задля збереження здоров`я. На ринку підприємці сьогодні всі разом влаштували «санітарну суботу» і зобов`язалися дотримуватися всіх карантинних заходів та регулярно проводити дезінфекційні роботи.

З іншого – сумно. Сумно дивитися на тих, хто не хоче дбати ні про власні безпеку та здоров`я, ні про інших. Куди дивляться батьки, чиї діти вештаються вулицями міста? Їм нудно сидіти вдома? Але вони повернуться додому, і що вони принесуть з собою? Адже майже у кожній сім`ї є люди старшого віку (60+). А це група ризику!

Сумно дивитися на недбалість окремих працівників у торговельних закладах, які зовсім не дбають ні про власну безпеку, ні про безпеку своїх клієнтів.

Шановні лебединці! Зрозумійте, що ми не Німеччина, не Америка і навіть не Польща. Державна скарбниця ….

Ваше здоров`я – у ваших руках. Це аксіома! І це реалії нашого життя.

Максимальне самообмеження у спілкуванні зі сторонніми, найпростіші дезінфекційні заходи, дотримання правил особистої і громадської гігієни – це 99 % успіху.

Будемо щоденно моніторити ситуацію у місті. Порушників карантинних заходів – притягуватимемо до відповідальності, а заклади, які не будуть дотримуватися визначених заходів, будемо закривати, щоб не наражати на небезпеку жителів міста.

Дякую за порозуміння і сподіваюсь на вашу мудрість.

З повагою,

Міський голова                                    Олександр БАКЛИКОВ

   

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *