Лірика лебединського пейзажу

07 березня 2020 року, в рамках Літературного вечора Поезії, в Лебедині в відкрилася цікава фотовиставка «Лірика лебединського пейзажу», від місцевої фотохудожниці Лілії Єфремової.

Організована виставка була за адресою: вул. Героїв Майдану, 16, за сприяння лебединського радіо Lebedyn.One. Всього, в експозиції представлено 16 фотографій, які передають надзвичайну красу Лебединщини.

– У світлинах легко впізнаються місцини нашого Лебедина та навколишніх сіл, – говорить фотохудожниця Лілія Єфремова. «Я хотіла показати, враження від нашої природи. Ми часто проходимо повз старі будівлі, дерева, ставки, й сприймаємо їх як буденність, але у цьому є якась особлива магія. Маємо берегти і підтримувати такі місця, аби зберегти особливу атмосферу нашої Лебединщини», – зауважує фотохудожниця.

   

Свої світлини Лілія Єфремова доповнила авторськими віршами, що прочитала гостям літературного вечора поезії.

За словами організаторів вечора поезії, основна мета заходу – популяризувати мистецтво, поезію і фотографію. І це далеко не останній такий захід.

– У нас є багато цікавих ідей, які ми хочемо втілити в життя в майбутньому, – говорить Сергій Демченко, один із засновників радіо Lebedyn.One.

Триватиме фотовиставка «Лірика лебединського пейзажу» до середини березня 2020 року

Художній музей

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *