Плекаємо інтелектуальну еліту

Знання, інтелект і компетентність є найбільшою цінністю суспільства. У школах міста створюються всі умови для формування компетентної високоінтелектуальної особистості, а відділ освіти щороку подає клопотання про нагородження стипендіями учнів, які досягли перемог у конкурсах та олімпіадах.

У 2019-2020 навчальному році до нагородження стипендією голови обласної державної адміністрації рекомендували Станіслава Орєхова , учня 10 класу Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3.

Станіслав протягом 2017-2019 років неодноразово ставав переможцем ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з історії, біології, хімії, української мови та літератури, математики, географії, російської мови.

У 2018-2019 навчальному році Станіслав здобув перемогу у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з історії, біології, хімії, а в 2019-2020 навчальному році – з української мови і літератури та біології.

У цьому році учень  виборов І місце в ІІ (обласному) етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук в секції «Зарубіжна література» та буде учасником ІІІ (Всеукраїнського) етапу.

Учень активний учасник творчих та інтерактивних  інтелектуальних конкурсів, Міжнародного конкурсу «FLEX», лідер шкільного учнівського самоврядування.

26 лютого 2020 року на базі Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації відбулися урочистості з нагоди вручення стипендій голови обласної державної адміністрації. Серед запрошених був і Станіслав Орєхов. 

«Ви вже з дитинства відчули найвищий рівень мотивації, ви хотіли стати кращими, і ви стали ними», – з такими словами до стипендіатів звернувся Іван Борош, заступник голови Сумської ОДА.

Побажаємо Станіславу подальших успіхів та перемог у конкурсах та олімпіадах.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *