Вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

Сьогодні громадськість міста, молодь, представники влади, інститутів громадянського суспільства зібралися біля пам’ятного знаку – кам’яного хреста «Воїнам, що віддали свої життя за Україну» на мітинг, присвячений вшануванню подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв «Небесної Сотні».

  

Міський голова Олександр Бакликов під час вступного слова зазначив: «На Майдан люди виходили, перш за все, відстояти людську честь і гідність, вони виходили за те, аби в Україні зламалася вибудувана роками система корупції. Ми не маємо права забувати ці події, коли проливалася кров патріотів. І тільки тоді, коли ми самі змінимо себе, тоді зміниться і держава, і тільки у такому випадку боротьба за цінності, за які гинули люди на Майдані і продовжують гинути зараз, не буде намарною».

Солістки міського центру культури і дозвілля Світлана Циханська та Олена Демиденко талановито виконали тематичні музичні композиції «Ангели Майдану» та «Прошу в неба».

Учасники зібрання вшанували світлу пам’ять усіх полеглих Героїв України хвилиною мовчання та покладанням квітів до кам’яного хреста «Воїнам, що віддали свої життя за Україну».

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *