Міжнародний багатожанровий конкурс «Сузір’я – Gold Europe»

15 лютого у Сумах проходив Міжнародний багатожанровий конкурс «Сузір’я – Gold Europe» за підтримки Міністерства культури Чехії та Українського національного дому. Захід проходив з метою розвитку дитячої творчості, бережливого ставлення до національних традицій та збереження самобутньої культури народів світу.

Лебединський центр позашкільної освіти активно долучився до участі у Міжнародному конкурсі. У номінації декоративно-ужиткового мистецтва керівники гуртків Ольга Пронікова та Марина Поліщук у категорії «Професіонали» отримали почесні перші місця. А вихованці – Олександра Борисенко, Анжеліка Денисенко та Анна Артюх також були відзначені дипломами за перші місця.

У номінації «Хореографія» колектив «Соняшник» (керівник Ірина Усенко) став переможцем у двох дисциплінах. Сучасний танець з композицією «Feel it still» – 1 місце, народний стилізований танець з композицією «Нехай квітує Україна» – 2 місце.

Педагоги та їх вихованці були нагороджені дипломами та медалями. Вітаємо учасників Міжнародного багатожанрового конкурсу з високими нагородами.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *