Запобігання насильству та жорстокому поводженню з дітьми

27 січня під час роботи комісії з питань захисту прав дитини було розглянуто питання про налагодження дієвої взаємодії між службою у справах дітей виконавчого комітету Лебединської міської ради, Лебединським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Лебединським відділенням поліції, Лебединською центральною лікарнею ім. лікаря К.О.Зільберника, відділом освіти виконавчого комітету Лебединської міської ради, управлінням праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради щодо запобігання насильству та жорстокому поводженню з дітьми.

Заступник голови комісії, заступник міського голови Олена Кірєєва наголосила, що питання захисту прав дітей на сьогодні є одним із пріоритетних напрямків реалізації державної політики, тому ми як виконавча влада повинні створити належні умови, за яких кожна дитина буде захищена від жорстокого поводження з нею.

Рішення: керівникам суб’єктів виявлення та/або організації соціального захисту дітей вжити невідкладних заходів щодо неухильного виконання Порядку взаємодії органів державної вдади, органів місцевого самоврядування, закладів та установ під час забезпечення соціального захисту дітей, як перебувають в складних життєвих обставинах, у тому числі таких, що можуть загрожувати їх життю та здоров’ю, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 03 жовтня 2018 р. № 800.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *